OKIA kolis LAEV’a! Uues kontoris on 75m2 aknapinda ja akna taga kormoranid

OKIA kolis LAEV’a! Uues kontoris on 75m2 aknapinda ja akna taga kormoranid

Tagasi Kaupo Kalda Kirjutas: Kaupo Kalda 07.aprill 2017

Rõõm teatada, et me kolisime Rocca al Maresse mere äärde tutikasse KOKO arhitektide ja Triestate arendatavasse LAEV‘a majja, Vabaõhumuuseumi tee 1, kontor 403. Kindlasti kirjutame sellest põnevast nutimajast mingi aeg pikemalt, aga praegu lihtsalt kiirem info.

Parkida saab maja kõrvale Neste tankla juurde 3h parkimiskellaga, sissepääs on Paldiski maantee poolt LAEV kirja V tähe juurest. Hetkel veel küll palume külalistel alt helistada ja tuleme vastu, maja lõpetamine on veel natuke käimas. Kontori üldnumber on sama 61 80 818.

DJI_0004-rocca-laev

Klaasipinda on 75 ruutmeetrit, aknast paistab meri, just läksid üle maja 3 kormorani nagu reaktiivlennukid Kopli lahe suunas, umbes kella 18 paiku tulevad merelt madalalt pikeerides suured haneparved ja üle Kakumäe poolsaare kumavad kõik superloojangud.

Muuhulgas meie kõrvalkontor on veel vaba, 215m2.

Kunagi pikemalt ja tere tulemast meile külla. See kontor on meile endale ja teile, kallid sõbrad. Aitäh arendajale Triestate, ehitajale Embach, KOKO’le, Joonprojektile ja kõigile, kes siia panustasid!

okia-kontor-2017-2