Sina, kes Sa ❤︎ digitaalset disaini!

Sina, kes Sa ❤︎ digitaalset disaini!

Tagasi Kaupo Kalda Kirjutas: Kaupo Kalda 07.märts 2016

Meie siin armastame head digitaalset disaini, nii esteetilisest kui funktsionaalsest ja sisulisest küljest, igas mõttes ilusasti ja hästi tehtud asju. See on asi, mis pani meid kunagi OKIA’t looma, asi mis paneb meid iga päev liikuma.

Meile mahub siia üks DIGITAALSE DISAINI FÄNN veel. Täiskohaga.

Seega, hea disainer, kui sinu kireks on veebidisain, rakenduste disain, sulle läheb korda hea kasutuskogemus ja kõik see, mis teeb ühest digitaalsest lahendusest ilusa ja toimiva, anna meile endast märku, saame kokku, joome kohvi ja põrgatame veidi mõtet.

Meil on mõnus kontor, äge tiim su kõrval (kolmandik loovad, kolmandik tech, kolmandik strateegia- ja orgunnitiim), igasugu karva kliente börsifirmadest šeffide startuppideni a la Starship, samuti oleme talentidele väga korralikud palgamaksjad, räägitakse palgatop’ides. Sinu töövahendid oleksid Adobe ja Apple tooted.

Kirjuta kaupo@okia.ee, saada veidi inffi ja näidiseid, mida oled digitaalse disaini alal teinud (kodulehed, rakendused, miks mitte ka identiteedidisain), kohtume ja oleme täiesti konfidentsiaalsed.

Siia lõppu ka mõned näited viimase aja live läinud töödest:

smartloadsolutions.eu
softwerk.ee
pzu.ee/kindlustus
teletorn.ee
vikingmotors.ee

sls-kuldmuna-demo-1

pzu-kuldmuna-demo