Tulemas UUS Neti.ee! (pildid)

Tagasi Kaupo Kalda Kirjutas: Kaupo Kalda 12.august 2010

Neti.ee logo17. augustil kell 11:00 toimub Endla 16 (Elioni peakontor) uuenenud Neti.ee esitlus. Kuna OKIA on selle uuenduse visuaali ja usability taga (see on meil juba 3. kord, alates 1996) on kohal ka meie loovjuht Veiko Jääger.

Kel huvi esitlusel osaleda andke eelnevalt teada aadressil lilian.viirma@elion.ee
Edit: Elion tänab  kõiki huvilisi (sest huvi oli tõesti suur), kuid selleks korraks on registreerimine läbi.

Live'i peaks asi jõudma 20. augustil. Muutus ei ole liialt radikaalne, vaid vastu vaatab üsna tuttav vaatepilt – lihtne, selge, eesmärgile pühendunud, välkkiire. Süvenedes on aga uut rohkem kui esmapilgul paistab, mitmeid funktsionaalsuse ja mugavusuuendusi, üks isiklikke lemmikuid on lõpuks ometi eelvaatepõhine (thumbnails, selle saab ka välja lülitada) otsing. Samuti on põnevad paari klõpsuga personaliseeringud ja sisselogimisvõimalused Facebooki / Twitteri / OpenID abil.

Muide, arendajad ise kommenteerivad nii: "Uuendus sisaldab vähemalt ühte Eestis seninägemata veebitehnoloogiat – vihjeks ehk niipalju, et Cookie on selle kõrval “poisike

Neti on oma kataloogilt unikaalne ja väärtuslik materjal, kui Eestis on Neti ja Google fifti-fifti, siis näiteks Soomes on vaid Google. Uuenenud Neti.ee arendamine käib ja jätkub loomulikult. Ülejäänust lähemalt aga esitlusel.

Neti.ee

Neti.ee

Neti.ee login

Neti.ee suggestions