OKIA uueneb

Tagasi Kirjutas: Rein Ott 11.märts 2009

Mõne viimase aasta jooksul on muutunud arusaamad veebi kasutamisest äritegevuses. E-turundus, sotsiaalne meedia, veebianalüütika, veeb 2.0, PR 2.0 jm. märksõnad sisalduvad pea iga turundus- või juhtimiskonverentsi kavas. Uus majandusolukord nõuab efektiivsust mida veebirakendused võimaldavad. Seda müügis, turunduses, kliendihalduses, sisemiste protsesside lihtsustamises ja mujal.  Ehk tänased ootused veebile on oluliselt kõrgemad kui 5 aastat tagasi.

Vajaduste muutudes peavad muutuma ka teenused. Ka OKIA  on viimaste aastate jooksul põhjalikult uuenenud. Pelgalt kodulehed ei ole enam väärtus omaette – vaja on terviklahendusi.  Kingsepp ja tema lapsed pidid viimasena jalavarjud saama. OKIA värskelt valminud veeb kajastab meie sisemiste muutuste tulemusi.  OKIA blogis hakkame kirjutama erinevatel e-teemadel ja katsume jagada praktilisi näpunäiteid kuidas uut meediat enda kasuks tööle panna.

Head lugemist.