Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

01. juuli 2012

OKIA puhkab 7.-9.juuni ja 2.-22.juuli

Sel neljapäeval ja reedel (7.-9. juuni) on OKIA tiim kusagil kaugel saarel ja pigem võib meid hobuste seljast leida. Juulis aga on meil kollektiivpuhkus (2.-22. juuli).

Ärikriitilised teemad  ja püsihoolduslepingutega klientide tööd palume saata: support@okia.ee

Meeldib?