Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee eestvedaja, vabal ajal armastab reisimist ja pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

21. mai 2012

OKIA sai Kuldmunal 2 muna ja hulga nominatsioone

Kuigi sõber Tank üritas varjutada oma supernoovaga meie "siserõõmu" – võites Aasta Reklaamiagentuur 2012 tiitli (juhhei, palju õnne!) – oleme rõõmsad ikkagi ka enda tööde edu üle. Palju õnne Tiimile, palju õnne Klientidele!

Mobiiliveebid / Hõbemuna / Reval Cafe mobiiliveeb

Parim enesepromo – OKIA veeb ja blogi

Kodulehed / Nominent / Disainikeskuse koduleht

Kodulehed / Nominent / Reval Cafe koduleht

Rakendused / Nominent / SKY24.EE kasutajaliidese disain

Kampaaniad / Nominent – Estraveli Kevadloos

Meeldib?