Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

10. aprill 2012

Kuldmuna – go go go!

Täna on Kuldmuna konkursi tööde esitamise tähtaeg. Esitasime tänavu 12 tööd. Mul endal on ka au taaskord zhüriis olla ning kindlasti oleme maikuus Pärnus nii Turunduskonverentsil kui Kuldmuna gaalal olemas.

Mitmete teiste hulgas sai esitatud ka Reval Cafe uus koduleht ja mobiiliveeb. Sellele projektile on ka väike case leht valminud, head uudistamist!

Meeldib?