Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

19. aprill 2012

Eestit ja Tallinnat tutvustavad videod

Ma olen päris mitmel ekspordile suunatud kliendile viimasel ajal näidanud paari videot, mida saab ja võib kasutada oma veebides ekspordisuunalisel tegevusel ja Eesti tutvustamisel.

Panen need videod ka siia, siis on edaspidi hea blogiviide saata. Head vaatamist :)

Esimene on Eesti üldine mainevideo, mille taga on EAS ja tegi Der Tank.

Teine on Tallinna turismivideo, vähe särtsakam ja nooremale vaatajale. Autoriks Brilliant / Caviar.

Kolmas on aga lihtsalt kaunis meeleoluvideo sügisesest Tallinnast, mille tegi üks tore välismaine Velveti loovtöötaja Amid entusiasmist. Selle kasutamisel oma veebis palun lisage viide päritolule. Aga seda on ka niisama mõnus vaadata.

Eesti kohta üldiselt, jällegi riigi maine ja ekspordi toetuseks, tegime mõned aastad tagasi EAS'ile spetsiaalse veebisaidi tutvustaeestit.eas.ee kust leiab erinevat tasuta visuaalset- ja infomaterjali, mustritest ja pildipangast videoteni.

Olen kindel, et see meeldis Sulle. Palun kinnita seda alloleva Like abil ;)

Meeldib?