Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

30. märts 2012

Mis juhtub Internetis 1 minutiga?

Kas teadsid, et ühes minutis saadetakse maailmas 204 miljoni emaili ning Amazon müüb kaupa 83 000 dollari eest? Inteli usinad graafikud on valmistanud väikese skeemi, mis juhtub Internetis ühe minuti jooksul. 

Kliki suuremaks.

 

Meeldib?