Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

12. jaanuar 2012

2011. aasta blogi kokkuvõte

Väike kokkuvõte meie blogi käekäigust 2011. aastal.

  • Külastusi 124 729
  • Unikaalseid külastajaid 68 267
  • Klikke 270 267
  • Aktiivseim päev 8. aprill viralina leviva Veerpalu artikliga.

Oleme jätkuvalt üks loetumaid eestikeelseid erialaseid blogisid, statistikat näeb siit.

Jõudsime kirjutada 60 artiklit, veidi üle 1 nädalas. Tegelikult on see 2010. aastaga võrreldes vähem, sest lihtsalt… ei jõua. Aga jätkame igal juhul, sest näeme sellel väärtust lugejale ja iseendale. Branded content, või nii. Kirjutasime ka sellest kunagi.

Top 6 artiklit (töökuulutusi arvestamata):

Kui tulevaste teemakäsitluste osas on erisoove, andke siin allpool või Facebookis kommentaariumis kindlasti teada :)

Meeldib?