Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

12. august 2010

Tulemas UUS Neti.ee! (pildid)

Neti.ee logo17. augustil kell 11:00 toimub Endla 16 (Elioni peakontor) uuenenud Neti.ee esitlus. Kuna OKIA on selle uuenduse visuaali ja usability taga (see on meil juba 3. kord, alates 1996) on kohal ka meie loovjuht Veiko Jääger.

Kel huvi esitlusel osaleda andke eelnevalt teada aadressil lilian.viirma@elion.ee
Edit: Elion tänab  kõiki huvilisi (sest huvi oli tõesti suur), kuid selleks korraks on registreerimine läbi.

Live'i peaks asi jõudma 20. augustil. Muutus ei ole liialt radikaalne, vaid vastu vaatab üsna tuttav vaatepilt – lihtne, selge, eesmärgile pühendunud, välkkiire. Süvenedes on aga uut rohkem kui esmapilgul paistab, mitmeid funktsionaalsuse ja mugavusuuendusi, üks isiklikke lemmikuid on lõpuks ometi eelvaatepõhine (thumbnails, selle saab ka välja lülitada) otsing. Samuti on põnevad paari klõpsuga personaliseeringud ja sisselogimisvõimalused Facebooki / Twitteri / OpenID abil.

Muide, arendajad ise kommenteerivad nii: "Uuendus sisaldab vähemalt ühte Eestis seninägemata veebitehnoloogiat – vihjeks ehk niipalju, et Cookie on selle kõrval “poisike

Neti on oma kataloogilt unikaalne ja väärtuslik materjal, kui Eestis on Neti ja Google fifti-fifti, siis näiteks Soomes on vaid Google. Uuenenud Neti.ee arendamine käib ja jätkub loomulikult. Ülejäänust lähemalt aga esitlusel.

Neti.ee

Neti.ee

Neti.ee login

Neti.ee suggestions

Meeldib?