Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

19. märts 2010

Google ja OKIA kutsuvad veebiturunduse seminarile

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda koostöös Google’i ja OKIA’ga korraldab seminari interneti- ja veebiturunduse teemal. 

OKIA, Google, Ekspordi Akadeemia

Interneti- ja veebiturunduse seminar

26. märtsil Kaubanduskojas.
Lähem info Koja lehel »

Meeldib?