Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

14. detsember 2009

{Disainisahtel} Inspireeriv töökeskkond (osa 2)

Disainisahtel

Artikli esimeses osas rääkisime loovatest kontoritest laias maailmas. Hiljuti kolisime koos reklaamiagentuuriga Tank uude kontorisse Baltika Kvartalis. Ikka selleks, et keskkond, kus sa viibid suure osa oma ärkveloleku ajast, oleks maksimaalselt inspireeriv ja sõbralik.

Avar pind, 4,5m laekõrgust, täismõõdus köök ja kohvik, teine korrus puhkealaga, dzungel jänkuga, kalabassein, raamatukogu, fotostuudio, google-box, hunnik sohvasid, rohkelt hööveldamata puitu, betooni ja roostes metalli koostöös põneva valgustusega jne. 

Üleskutse veelkord: artikli kolmandas osas vaataks meeleldi lahedaid Eesti kontoreid. Saada link piltidele aadressile kaupo ät okia punkt ee. Hetkel on olemas 5-6 vahva kontori pildid.

Sisekujunduse autor Tiina Teng, fotod Kaupo Kalda. Landscape-pildid saab ka suuremaks klikkida.

 

 

 

 

Peale pikka päeva on köögis mõnus segadus. Hommikuks on ööhaldjas jälle kõik korda teinud.

Alguses oli kõik selline.

Vaata ka Tanki veebist "Der TANK CVI".

Meeldib?