Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

23. november 2009

Virtuaalne vene klaviatuur (virtual cyrillic keyboard)

cyrillic russian keyboard vene klaviatuurOKIA vanas veebis oli üllatavalt populaarne viide venekeelsele klaviatuurile.
Panen selle taas siia, lisa artikkel oma lemmikutesse ja saada kolleegidele ka. :)

Ava vene klaviatuur siit
Suured tähed: hoia all Shift klahvi.

Meeldib?