Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

07. oktoober 2009

{Disainisahtel} alustab, lõpuks ometi

OKIA blogis alustab lähiajal uus rubriik – {DISAINISAHTEL} – mis keskendub loovusele veebis. Veebidisaini suunad ja vahendid, võib-olla mõni intervjuu, kindlasti aga palju huvitavaid näiteid laiast maailmast.

Lugejateks ootame silmaringi laiendada soovivaid turundusinimesi, armastatud ametivendi, karvaseid ja sulelisi, kõiki kel huvi. Osalejateks on 4 loovtöötajat OKIAst ja 4 reklaamiagentuurist Tank. Pane meid RSS-i, Twitteri või Facebooki külge, siis ei maga midagi maha.

Meeldib?