Blog

Kirjutame veebiteemadest, turundusest, tehnoloogiast.

Widget

Kaupo KaldaKaupo Kalda

Kirjutas

Kaupo on OKIA asutaja (1996) ja üks Eesti kogenumaid veebi-professionaale. Tema igapäevane töö on aidata kliendil leida sobiv idee. Ta on osalenud mitmete (ka rahvusvaheliste) erialakonkursside zhüriis ning kuulub Art Directors Club of Estonia ridadesse. Lisaks veab ta Eesti loetuimat turundus- ja veebiarendusblogi ning Facebooki lehte - meie enda omi. Kaupo on Veebiklubi, Metrix.ee ja Help.ee asutaja, vabal ajal armastab reisimist ja drooniga pilditegemist. Loe ka Best Marketingi persooniintervjuud.

25. mai 2009

Google Analytics 1-2-3: statistika jagamine mitme kasutaja vahel

Google Analytics

Meie klientidel tuleb tihtilugu ette olukord kus on vaja Google Analyticsi (GA) infot jagada mitme kasutajakonto vahel, näiteks näidata meie spetsialistidele uue veebi tarbeks analüüsi tegemisel. Selleks on mugavaim viis anda meie kasutajakontole oma veebisaidi statistika vaatamise õigus. Kuna seda juhendit on ikka ja jälle vaja kirjutame selle siia blogisse. 

 

1. Logi sisse oma GA kontole, paremast servast vali "Edit"

Google Analytics - Edit

 

2. Kastis "Users with Access to Profile" kliki viitele "+ Add User".

 

3. Kirjuta "Email address" lahtrisse teise kasutaja GA meiliaadress (ka teine kasutaja peab olema GA kasutaja). Salvesta. Valmis.

Google Analytics - Add User

 

Juhend lühikeses videos:

 

Meeldib?